PRZEDSTAWIAMY
SERIĘ INNOWACYJNYCH PRODUKTÓW W 100% Z MIĘSA INDYKA
Absolutnie bezkonkurencyjne NOWOŚCI BEZGLUTENOWE Z INDYKA. Przygotowane z najwyższej jakości wyselekcjonowanego mięsa z własnej hodowli, które charakteryzuje się najwyższą zawartością łatwo przyswajalnego białka, a także niską zawartością tłuszczu. Naszą ofertę kierujemy do osób ceniących zasady zdrowego odżywiania i aktywny tryb życia.
Produkty dietetyczne o niepowtarzalnym smaku oraz niespotykanej jakości z dodatkiem naturalnych przypraw.
Dla osób poszukujących najwyższej jakości.
Bez dodatku glutaminianu sodu, fosforanów oraz barwników.
KIEŁBASA Z FILETA INDYKA
Zdobywca I miejsca w Ogólnopolskich Konkursach Wędliniarskich XXII Forum Rzeźnictwa, Wędliniarstwa i Kuchmistrzostwa Polagra 2016.
Szlachetna wędlina wykonana z najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanego mięsa z piersi indyka.
Specjalnie sporządzona receptura zapewnia najwyższą jakość wyrobu oraz mięsność na poziomie 102,8g na 100g produktu. Kiełbasa o wysokiej zawartości białka, polecana osobom prowadzącym aktywny tryb życia.
Dodatkowym atutem jest niska zawartość tłuszczu co czyni wyrób idealnym składnikiem codziennej zbilansowanej diety.
POLĘDWICZKA DOJRZEWAJĄCA Z INDYKA
Produkt wykonany z naj-wyższej jakości polędwiczki z piersi indyka o naturalnie niskiej zawartości tłuszczu. Jego krucha i soczysta konsystencja jest wynikiem kilkudniowego procesu dojrzewania surowca przy udziale naturalnych szczepów bakterii fermentacyjnych.
Długotrwały proces wędzenia zimnym dymem olchowo-bukowym podkreśla niepowtarzalny smak, a także niespotykaną jakość wyrobu. Mogą po niego sięgać wszyscy, którzy kierują się zasadami zdrowego odżywiania i dbają o dietę swoją oraz całej rodziny.
PRODUKTY SUCHE Z INDYKA
Kiełbasy przygotowane z najwyższej jakości świeżego mięsa z indyka.
Wyselekcjonowane surowce oraz dodatek świeżo mielonych, naturalnych przypraw nadają produktom niepowtarzalny charakter. Wędzenie dymem olchowo-bukowym uwydatnia naturalne walory mięsa indyczego oraz wpływa na niepowtarzalny smak i aromat. Długotrwałe procesy obróbki termicznej pozwalają uzyskać produkty o niespotykanej jakości oraz wysokiej zawartości mięsa.
JAŁOWCOWA Z INDYKA
SUSZONA Z INDYKA
KABANOS Z INDYKA
MYŚLIWSKA Z INDYKA