0

14A15

1N-II 

567

8

910

11

12

13

filet biały 2 BT BEZ GLUTAMINIANU

100 gram produktu otrzymano z 102,6 gram mięsa z piersi indyka.

Szynka z fileta piersi indyczej formowana w siatce na kształt wydłużonego owalu. Poddana tylko procesowi parzenia, któremu zawdzięcza białą barwę na powierzchni. Dzięki zastosowanej obróbce udało się uzyskać soczystą lecz kruchą wędlinę o delikatnym smaku i aromacie naturalnych przypraw, głównie ziela angielskiego i liścia laurowego.

Jest idealna dla osób na dietach i dla dzieci.

Produkt kruchy, dlatego zaleca się krojenie grubszych plastrów.

PRODUKT BEZ DODATKU GLUTAMINIANU SODU

 

Forma pakowania: VACUM

Waga 1sztuki od 1,4 kg do 2,3.

Termin przydatności do spożycia 21 dni

piers ksiazeca

 

 

 

Szynka z piersi indyczych formowanych w siatce, wędzona, parzona. Barwa powierzchni rudo pomarańczowa. Produkt doskonale nadaje się do plasterkowania. Idealna do kanapek oraz jako wyśmienita przekąska. Zawartość mięsa 75,4%

 

 

Forma pakowania: MAP

Waga 1sztuki około 2,45kg

Termin przydatności do spożycia 21 dni.

 

filet zapiekany

 

Wędzonka z fileta indyczego w kształcie łezki, wędzony, parzony, pieczony. Barwa powierzchni złotobrązowa. Produkt delikatny i soczysty idealny do plastrowania. Zawartość mięsa 75,4%

 

Forma pakowania: VACUM

Waga 1 sztuki około 2,3kg

Termin przydatności do spożycia 21 dni.

 

pierś wędzona N2 BT 

Zawartość mięsa 80,1%.

Szynka z piersi indyczej o anatomicznym kształcie, wędzona, parzona. Barwa powierzchni rudo pomarańczowa.

Idealna do kanapek oraz jako wyśmienita przekąska.

Forma pakowania: VACUM

Waga 1sztuki około 1,70 kg.

Termin przydatności do spożycia 21dni.

 

 

golonka pieczona

Zawartość mięsa 97,8%

Produkt z uda indyczego ze skórą, parzony, wędzony, pieczony. Barwa powierzchni brązowa do ciemnobrązowej. Idealny do kanapek oraz podawania na ciepło.

Produkt kruchy, dlatego zaleca się krojenie grubszych plastrów. 

Forma pakowania: VACUM

Waga 1 sztuki około 0,55kg

Termin przydatności do spożycia 21 dni.