100 gram produktu otrzymano z 102,6 gram mięsa z piersi indyka.
Szynka z fileta piersi indyczej formowana w siatce na kształt wydłużonego owalu. Poddana tylko procesowi parzenia, któremu zawdzięcza białą barwę na powierzchni. Dzięki zastosowanej obróbce udało się uzyskać soczystą lecz kruchą wędlinę o delikatnym smaku i aromacie naturalnych przypraw, głównie ziela angielskiego i liścia laurowego.
Jest idealna dla osób na dietach i dla dzieci.
Produkt kruchy, dlatego zaleca się krojenie grubszych plastrów.
PRODUKT BEZ DODATKU GLUTAMINIANU SODU
Forma pakowania: VACUM
Waga 1sztuki od 1,4 kg do 2,3.
Termin przydatności do spożycia 21 dni
Szynka z piersi indyczych formowanych w siatce, wędzona, parzona. Barwa powierzchni rudo pomarańczowa. Produkt doskonale nadaje się do plasterkowania. Idealna do kanapek oraz jako wyśmienita przekąska. Zawartość mięsa 75,4%
Forma pakowania: MAP
Waga 1sztuki około 2,45kg
Termin przydatności do spożycia 21 dni.
Zawartość mięsa 80,1%.
Szynka z piersi indyczej o anatomicznym kształcie, wędzona, parzona. Barwa powierzchni rudo pomarańczowa.
Idealna do kanapek oraz jako wyśmienita przekąska.
Forma pakowania: VACUM
Waga 1sztuki około 1,70 kg.
Termin przydatności do spożycia 21dni.
Zawartość mięsa 97,8%
Produkt z uda indyczego ze skórą, parzony, wędzony, pieczony. Barwa powierzchni brązowa do ciemnobrązowej. Idealny do kanapek oraz podawania na ciepło.
Produkt kruchy, dlatego zaleca się krojenie grubszych plastrów.
Forma pakowania: VACUM
Waga 1 sztuki około 0,55kg
Termin przydatności do spożycia 21 dni.