100 gram produktu otrzymano z 171,3 gram mięsa.
Wędlina z mięsa drobiowego z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona, suszona.
Kiełbaski cienkie odługości 8 cm. Powierzchnia o barwie ciemnobrązowej równomiernie pomarszczona.
Doskonale wyczuwalne przyprawy. Idealna jako przekąska.
Forma pakowania: MAP
Waga 1 opakowania ok.0,75 kg
Termin przydatności do spożycia 21 dni.
100 gram produktu otrzymano z 135,9 gram mięsa z indyka.
Kiełbasa z grubo rozdrobnionego mięsa z uda indyczego. Produkowana w batony o długości około
15cm. Zastosowana obróbka: wędzenie, parzenie oraz długotrwałe suszenie nadaje wędlinie
charakterystyczny smak i aromat. Efektem tego procesu jest też równomiernie pomarszczona
ciemnobrązowa powierzchnia produktu. Idealna do plasterkowania.
Forma pakowania: VACUM
Waga 1sztuki ok.0,25 kg
Termin przydatności do spożycia 45 dni.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
100 gram produktu otrzymano z 132 gram mięsa.
Kiełbasa wędzona, parzona, podsuszana z mięsa drobiowego z dodatkiem wieprzowiny.
Produkowana w jelitach naturalnych w batony o długości około 25cm. Charakterystyczny smak nadają
jej użyte przyprawy, głównie pieprz. Powierzchnia delikatnie pomarszczona o barwie jasnobrązowej.
Forma pakowania: MAP
Waga opakowania około 1 kg.
Termin przydatności do spożycia 21 dni.
100 gram produktu otrzymano z 151 gram mięsa.
Wędlina z mięsa z indyka z dodatkiem mięsa wieprzowego wędzona, parzona, suszona. Formowana w
kształcie małego krążka (wianka). Zastosowana obróbka oraz użyte przyprawy szczególnie jałowiec
nadają wędlinie oryginalny smak i aromat. Powierzchnia równomiernie pomarszczona o barwie brązowej.
Doskonała jako zakąska.
Forma pakowania: MAP po 4 sztuki
Waga opakowania ok.0,35 kg.
Termin przydatności do spożycia 21 dni.
Wędlina z mięsa z indyka z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. . Batony w osłonce białkowej o
długości około 28 cm. Barwa powierzchni ciemno brązowa. Produkt idealny do kanapek oraz jako
zakąska. Zawartość mięsa 86,7%
Forma pakowania: VACUM
Waga 1sztuki ok.0,75 kg.
Termin przydatności do spożycia 21 dni.